Van hozzáférése? | lépjen be
2021. április 11. | Ma Leó és Szaniszló napja van.
Szaküzletünk és szervizünk a jelenleg hatályos szigorított intézkedési sávban a megszokott rend szerint továbbra is NYITVA TART.
webáruházban cikkekben
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet.
WEBÁRUHÁZBLOGCONNEXTIONHONLAPKÉSZÍTÉSSZERVIZKAPCSOLAT
BÖRZEINGYEN HITELÁRUHITELMICROSOFT OFFICEVÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓKKÖRNYEZETÜNKÉRT


Válasszon Office-ajánlatunkból


5 PC/Mac valamint a külön felsorolt eszközök
Folyamatos hozzáférés a frissítésekhez
29 999 Ft
1 éves előfizetés
A csomag tartalma:


1 PC-hez
41.999 Ft
A csomag tartalma:

1 PC-hez
80 999 Ft
A csomag tartalma:


1 PC-hez
159.999 Ft
A csomag tartalma:Aktuális Microsoft Office áraink.

Az Office 2003 cseréje Office 2013-ra, vagy Office 365-re

Az Office 2003 támogatása 2014. április 8-án lejár, attól kezdve a Microsoft nem ad ki hozzá biztonsági frissítéseket. A régi Office programok egyre kevésbé működnek együtt az újabb rendszerekkel.

Az Office 2003-hoz nem lehet kedvezményes árú frissítést kapni, ezért csak a normál (teljes) Office termékek közül választhatunk. Mivel az Office 2013 és az Office 365-ben lévő Office (amelyik szintén 2013-as verziójú) nem fut XP-n és Vistán, csak a Windows 7-es és 8-as rendszereken, először az XP-t vagy Vistát kell Windows 7-re vagy 8.1-re cserélni.

Ha valaki mégis az XP-re is telepíthető Office 2010-et szeretné megvenni, az a mennyiségi licencben kapható Office 2013 Standard-ot vagy Professionalt válassza, mert azokhoz a "downgrade jog" alapján letöltheti az Office 2010-et is, ugyanakkor a Standard és Professional verziók sokkal drágábbak a dobozos termékeknél.

A dobozos Office 2013 csomagok jellemzői

OEM és PKC Office már nem létezik, aki csak egyszer szeretne fizetni, és örökös használati jogú terméket keres, az egy dobozos Office 2013-as csomagot vásárolhat. A dobozos Office egyetlen gépre telepíthető, de gépcsere esetén - a régi gépről történt törlés után - a licenc átvihető az új gépre.

Magánszemélyeknek ajánljuk a legolcsóbb Otthoni és diákverziót (ebben nincs Outlook), de ez a csomag kereskedelmi célra nem használható, és még non-profit szervezetek sem vehetik meg.

A cégek által megvásárolható legolcsóbb Office csomag az Otthoni és kisvállalati kiadás. Ebben nincs Access és Publisher, de ez utóbbi programok külön is kaphatók. Egy Office 2013 Otthoni és kisvállalati és egy Access 2013 együtt jóval olcsóbb, mint az Office Professional (ami az Access-t és a Publishert is tartalmazza).

Az egyes Office alkalmazások (pl. Word, Excel, Outlook) külön-külön is megvásárolhatóak, de, ha már két Office programra van szükségünk, akkor érdemesebb (olcsóbb) egy komplett Office csomagot venni.

A dobozos Office programok nem futtathatók terminálszerveres (RDS) környezetben, erre a célra mennyiségi licenszes Office-t kell vásárolni.

Az Office 365 előfizetések jellemzői

Az Office 365 termékcsalád sokféle programot és szolgáltatást kínál, ezeknek csak egy kisebb részét képezik az Office 2013 komponensek (Word, Excel, Outlook, Project, Visio stb.). Ezeken kívül Exchange postafiókokat, SharePoint dokumentumtárhelyet és más szolgáltatásokat is igénybe vehetünk a különböző "Office 365" csomagokban. Az alábbiakban csak az Office 2003 programok kiváltásáról lesz szó.

Az Office 365 csomagok nem biztosítják a szoftverek örökös használati jogát, a szoftverek csak a bérleti szerződés ideje alatt futtathatók. A szerződés általában 12 hónapra szól (havonkénti vagy éves fizetéssel), de vannak havonta hosszabbítható szerződések is (éves elkötelezettség nélkül). A bérleti díjas konstrukció néhány előnye:

- nem egyösszegű, hanem időben széthúzódó fizetési kötelezettség (amely költségként elszámolható),

- a szoftvereknek mindig a legfrissebb verziója futtatható,

- egy (céges) előfizetés keretében egy személy maximum 5 gépére telepítheti az Office-t (egy személy maximum 5 saját használatú gépére, és nem 5 személy 1-1 gépére).

Az Office 365 keretében bérelt Office programok a letöltés után internetkapcsolat nélkül is használhatók, de az őket futtató gépeknek havonta legalább egyszer, egy rövid időre kapcsolódniuk kell az internetre, hogy ellenőrizzék az előfizetés fennálltát.

Az Office komponenseket is tartalmazó előfizetések közül a cégek számára is megvásárolható legolcsóbb csomag az Office 365 Kisvállalati Prémium, amely az Office programok mellett Exchange postafiókokat és közös tárhelyet is kínál. Az árának értékelésekor vegyük figyelembe, hogy a cég ezzel az előfizetéssel megspórolhatja egy saját Exchange Server és egy SharePoint Server beszerzését és üzemeltetését.

Magánszemélyek és családok számára az Office 365 Otthoni Prémium előfizetést ajánljuk, amely a családban maximum 5 fő számára biztosítja az Office programok (nem kereskedelmi célú) használatát.

Az egyetemisták 4 évre előfizethetik az Office 365 Egyetemista verziót.

A Windows XP lecserélése Windows 7-re vagy 8.1-re

A Windows XP támogatása 2014. április 8-án lejár, attól kezdve a Microsoft nem ad ki hozzá biztonsági frissítéseket. Ez kockázatos helyzetet teremt, mert a hackerek egyre könnyebben hatolhatnak be a védtelen gépekbe. További probléma, hogy olyan szoftverek és hardverek jelennek meg a piacon, amelyek már nem működnek együtt az XP-vel. Ezért lassan mindenkinek el kell gondolkodnia azon, hogy leváltsa a régi szoftvereit.

A legegyszerűbb (de természetesen legdrágább) megoldás az, ha a régi, XP-s gépek helyett újakat veszünk, amelyeken eleve Windows 7 vagy 8.1 operációs rendszer van, illetve a Windows nélküli, új gépekhez OEM Windows 7-et vagy 8.1-et vásárolunk.

De mit tegyünk, ha a régi gép lecserélésére még nincs módunk? Ha az XP-s gép alkalmas a Windows 7 vagy 8.1 futtatására, akkor azokhoz is megvehetjük a Windows 7-et vagy 8.1-et, és a rendszerpartíció formázása (vagy legalább a rendszerfájlok törlése) után telepíthetjük az új operációs rendszert. Azt azonban ne felejtsük el, hogy egy esetleges gépcsere esetén (ami egy régi gépnél hamar bekövetkezhet) az OEM Windows licence elvész, azt nem lehet az új gépre átvinni. Ha ezt el akarjuk kerülni, akkor vegyünk inkább dobozos Windows 8.1-et vagy 8.1 Pro-t, amelyeket - a régi gépről történt törlés után - telepíteni lehet az új gépre. Windows 7-ből már nem lehet dobozos kiadást kapni, de a 8.1-ből igen.

Az OEM Windows 8.1 Pro-hoz (de csak a Pro verzióhoz) jár a "downgrade jog", amely lehetővé teszi, hogy a Windows 8.1 Pro helyett a Windows 7 Professionalt használjuk, de ehhez a Microsoft telepítő lemezt és telepítő kulcsot nem biztosít. A telepítéshez viszont bármilyen legális Windows 7 DVD-t és telepítő kulcsot fel lehet használni, ebben az esetben viszont telefonos aktiválásra és a Microsoft ügyfélszolgálatának közreműködésére lehet szükség, mert igazolni kell a Windows 8.1 Pro meglétét. (A dobozos Windows 8.1 Pro-hoz nem jár a downgrade jog.)

Egy megjegyzés: Mennyiségi licenc konstrukcióban nem lehet "teljes" Windows licencet kapni, csak frissítést. Ez a frissítés drágább, mint egy OEM Windows, és ugyan nem kötődik konkrét géphez, de a gépcsere után is csak olyan gépre szabad telepíteni, amelyen van legális frissítési alap (például egy OEM Windows XP Professional, Vista Business vagy Windows 7 Professional).

Aktuális Microsoft Windows áraink.

Kosár

Még nincs termék a kosárban.